Verzending en retourbeleid

Bestellen
Bestel jouw wandpaneel moeiteloos via onze webshop. Na het plaatsen van je bestelling ontvang je onmiddellijk een bevestiging. Later op de dag sturen we je een e-mail met gedetailleerde leveringsinformatie, inclusief een Track & Trace code. Zo kun je jouw bestelling eenvoudig volgen en hoef je niet de hele dag thuis te blijven.

Wij versturen onze wandpanelen met grote zorg vanuit ons distributiecentrum. De wandpanelen worden zorgvuldig ingepakt, zodat ze in een nette staat bij jou thuis arriveren.

Garanties voor verzending en bezorging
Alle bestellingen in Nederland die van maandag tot en met donderdag voor 14:00 uur geplaatst worden, worden de volgende dag geleverd, met uitzondering van feestdagen. Er is altijd direct contact met de bezorger voor een succesvolle leveringen. Bestel je voor 14:00 uur? Dan heb jij jouw panelen altijd de volgende werkdag in huis! Wij leveren van Dinsdag tot zaterdag, op zondag en maandag wordt er niet geleverd. Bestellingen die geplaatst worden in België worden binnen 3 werkdagen geleverd. Met uitzonderingen van feestdagen. Verzendkosten zijn  €29,95 voor Nederland en €49,95 voor België. Zodra de bestelling binnen is krijg je een e-mail van ons transport bedrijf met een traceercode, zo kun je jouw pakket altijd traceren.

Verwerkingstijden
Als je bestelling tussen dinsdag en zaterdag voor 14:00 uur wordt geplaatst, kun je deze de volgende dag verwachten. We streven ernaar om een snelle en efficiënte service te bieden, zodat je je bestelling zo snel mogelijk ontvangt. Na elke bestelling ontvangt u een mail met de bestel gegevens en levering status. 

Retourneren
Voor het retourneren van producten vragen we je vriendelijk om binnen 14 dagen na ontvangst een e-mail te sturen naar info@masterwoodpanel.nl. In deze e-mail vermeld je je bestelnummer en de producten die je wilt retourneren.

Zodra we je aanvraag ontvangen, regelen wij direct contact met onze distributeur om alle benodigde retourinformatie en -kosten te verzorgen. De distributeur zal vervolgens contact met je opnemen om een geschikt moment voor de retourafspraak in te plannen.

Na een zorgvuldige controle van de geretourneerde producten in ons magazijn, wordt het volledige bedrag binnen 7 dagen gecrediteerd. Houd er rekening mee dat dit bedrag wordt verminderd met de vooraf overeengekomen retourkosten. We streven ernaar het retourproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en waarderen je begrip.

Retourneren van je bestelling
1. Stuur binnen 14 dagen na ontvangst een e-mail naar info@masterwoodpanel.nl met je bestelnummer en de producten die je retour wenst te sturen. Je hebt vervolgens 14 dagen de tijd om het retour te versturen.
2. We nemen direct contact met je op om je te informeren over het retourproces en om de retourkosten vast te stellen.
3. Wij plannen een retourafspraak met je in.
4. Na controle op nieuwstaat in ons magazijn wordt het volledige bedrag binnen 7 dagen gecrediteerd, minus de overeengekomen retourkosten.

Bestelling annuleren
Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour van jouw adres naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@masterwoodpanel.nl. Wij zullen het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten, mits het product in goede staat retour ontvangen is.

Product ruilen
Wil je je product ruilen? Neem dan contact op met info@masterwoodpanel.nl. Je draagt zelf de kosten voor de terugzending van het product.

Verkeerd bezorgadres doorgegeven?
Als je per ongeluk een verkeerd bezorgadres hebt doorgegeven, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen de bestelling dan nog voor je te wijzigen.

Retour ophalen
Het is mogelijk je retour te laten ophalen. De retourkosten worden vooraf besproken en in mindering gebracht op het te crediteren bedrag.

Uitzonderingen op retourneren
Beschadigde producten of overmatige beschadiging van de verpakking kunnen leiden tot waardevermindering, die aan jou wordt doorberekend. Zorg dus voor een goede verpakking bij retournering.

Vragen? Neem gerust contact met ons op

Masterwoodpanel
KvK: 78668409

Meerten Verhoffstraat 19 14811AR, Breda

E-mail: info@masterwoodpanel.nl
Klantenservice: 085 060 1455