Gerookt Eiken Hout
Wandpanelen | Gerookt Eiken Hout | 300x60cm Oorspronkelijke prijs was: € 124,99.Huidige prijs is: € 89,99.
Terug naar producten
Natural Eiken Hout
Wandpanelen | Natural Eiken Hout | 300cmx60cm Oorspronkelijke prijs was: € 124,99.Huidige prijs is: € 89,99.

Wandpanelen | Grijs Walnoot Hout | 300x60cm

Artikelnummer: 30060GWH

Deze grijze walnoot houten wandpanelen, met akoestische eigenschappen, bieden de mogelijkheid om nieuwe wanden en plafonds te realiseren. Daarnaast dempt het paneel ook geluid, waardoor de ruimte niet alleen een vernieuwende uitstraling krijgt, maar ook aanzienlijk bijdraagt aan de verbetering van de akoestiek.

Ontdek onze uitgebreide kleuren assortiment van hoogwaardige akoestische houten wandpanelen.

Oorspronkelijke prijs was: € 124,99.Huidige prijs is: € 89,99.

Beschrijving
 

Masterwoodpanel biedt de exclusieve 3-zijdige gerookte grijs walnoot houten wandpanelen, met akoestische eigenschappen aan. De wandpanelen bieden een combinatie van esthetiek, functionaliteit en duurzaamheid voor diverse ruimtes, variërend van kantoren tot huizen, studio's en openbare ruimtes.

Echt Houtfineer
Elk paneel is vervaardigd met hoogwaardig echt houtfineer, waardoor een warme en natuurlijke uitstraling wordt gecreëerd die elke omgeving verrijkt. Het gebruik van echt houtfineer zorgt voor een unieke textuur en patroon, waardoor elk paneel een karakteristiek en authentiek uiterlijk krijgt.

Akoestische eigenschappen
De panelen zijn ontworpen met het oog op geluidsabsorptie en akoestische verbeteringen in de ruimte. Door het integreren van hoogwaardige akoestische materialen helpen de panelen om echo's te verminderen, geluidsreflectie te minimaliseren en zo een rustige en comfortabele omgeving te creëren.

Gerecycled vilt
Aan de achterkant van de panelen wordt gerecycled vilt gebruikt, wat niet alleen bijdraagt aan de geluidsabsorptie, maar ook aan de duurzaamheid van het product. Door gerecyclede materialen te gebruiken, vermindert Masterwoodpanel de ecologische voetafdruk en draagt het bij aan het milieu.

Eenvoudige Installatie
De panelen zijn ontworpen met het oog op gebruiksgemak en eenvoudige installatie. Met verschillende montagemogelijkheden kunnen de panelen gemakkelijk worden geïntegreerd in verschillende ruimtes en interieurontwerpen.

Toepassingen
De veelzijdigheid van de panelen maakt ze geschikt voor een breed scala aan toepassingen, waaronder vergaderruimtes, kantoren, thuisbioscopen, restaurants, hotels, en meer.

Kortom, de 3-zijdige echt houtfineer akoestische wandpanelen van Masterwoodpanel combineren functionaliteit, esthetiek en duurzaamheid om een verfijnde en akoestisch geoptimaliseerde omgeving te creëren.

  • 3-Zijdig echt houtfineer
  • Geluidsabsorberend
  • Gerecycled vilt
  • Duurzaam
Extra informatie
Gewicht 35 kg
Afmetingen 300 × 60 cm
Kleur

Grijs walnoot hout

Maten

300 x 60

Merk

Masterwoodpanel

Shipping & Delivery