Herroepingsrecht

U heeft het recht om uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heeft u nogmaals 14 dagen de tijd om het product terug te sturen. U ontvangt het volledige orderbedrag, inclusief verzendkosten, terug. De kosten voor het retourneren van het product naar de webwinkel zijn echter voor uw eigen rekening. Deze kosten bedragen ongeveer 29,99 per pakket. Voor exacte tarieven kunt u de website van uw vervoerder raadplegen.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, dient het product met alle meegeleverde accessoires en, indien redelijkerwijs mogelijk, in de originele staat en verpakking aan de ondernemer te worden geretourneerd. Om van dit recht gebruik te maken, kunt u contact met ons opnemen via info@masterwoodpanel.nl. Het verschuldigde orderbedrag zal binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour worden teruggestort, mits het product in goede staat retour is ontvangen.

Indien het product beschadigd is of de verpakking meer beschadigd is dan nodig is om het product te verkopen, kunnen wij deze waardevermindering aan u doorberekenen. Wij verzoeken u daarom het product zorgvuldig te behandelen en ervoor te zorgen dat het goed verpakt is bij retournering.

Terugbetaalbeleid
Nadat we je retour ontvangen en verwerkt hebben zorgen we ervoor dat je binnen 14 dagen het geld weer op je rekening hebt. Heb je na drie weken nog niets ontvangen, mail ons dan even via info@masterwoodpanel.nl.

Garantie
Op al onze wandpanelen bieden wij één jaar garantie. Als blijkt dat er door ons toedoen iets stuk is gegaan, vergoeden wij het gehele aankoopbedrag. Indien blijkt dat het defect niet door ons is veroorzaakt, zal er geen vergoeding plaatsvinden. Wij bieden geen garantie met betrekking tot vochtschade.

Identiteit bedrijf:
Masterwoodpanel
Meerten Verhoffstraat 19,  4811AR, Breda

info@masterwoodpanel.nl
www.masterwoodpanel.com

085 060 1455

KVK Nummer: 78668409
BTW Nummer: NL861489871B02


Formulier van herroeping:

(dit formulier alleen invullen en terugzenden als u de overeenkomst wilt herroepen)

Aan:
Masterwoodpanel
Meerten Verhoffstraat 19 14811 AR Breda
info@masterwoodpanel.nl
www.masterwoodpanel.com
085 060 1455

Ik/Wij (*) deel/delen (*) u hierbij mede dat ik/wij (*) onze overeenkomst betreffende de verkoop van
de volgende goederen/levering van de volgende dienst (*) herroep/herroepen (*)

Besteld op (Datum):

Bestelnummer:

Ontvangen op (Datum):

Naam/Namen consument(en):

Adres consument(en):

IBAN Rekeningnummer:

Handtekening van consument(en):

Datum:

Vragen? Neem gerust contact met ons op

Masterwoodpanel
KvK: 78668409

Meerten Verhoffstraat 19
14811 AR Breda

E-mail: info@masterwoodpanel.nl
Klantenservice: 085 060 1455